Tovább

Garantált ráadás termék!

Vásárolj legalább 3.000 Ft értékben herlitz logóval ellátott terméket egy blokkon, őrizd meg a vásárlást igazoló bizonylatot, töltsd fel a rajta lévő AP kódot és a blokk fotóját a kódfeltöltés menüpontban. Hamarosan küldjük a ráadást*!

Ráadás termékek:

*A készlet erejéig

Tovább

Kódfeltöltés

Segítség a feltöltéshez
Az alábbi hibákat kell javítani:

Vezetéknév: *
Keresztnév: *
Születési dátum: *
E-mail cím: *
Telefonszám: *
AP kód: *
Nyugtaszám: *
Vásárlás időpontja: *
Blokk képének feltöltése: *
Feliratkozás hírlevélre. **
Elolvastam és elfogadom a részvételi- és adatkezelési szabályzatot! *

* A mező kitöltése kötelező!

** Hozzájárulok, hogy email címemre a Herlitz Hungária Kft a későbbiekben az új nyereményjátékairól, akcióiról, újdonságairól értesítést küldjön. (A hozzájárulás nem feltétele a játékban való részvételnek. Adatait 3. félnek nem adjuk ki. Amennyiben a hírlevelet a későbbiekben nem kívánja megkapni, úgy a herlitz@herlitz.hu e-mail címre történő e-mail küldésével iratkozhat le. Az e-mail tárgyában a következőket kérjük feltüntetni: ”leiratkozás”.

Tovább

Segítség a feltöltéshez

A játékban való részvételhez kérjük, add meg a fenti információkat! Töltsd fel a blokkon található 9 jegyű AP kódot, a nyugtaszámot valamint a vásárlás időpontját.

Mi az az AP kód és hol találom?

Az AP kód egy olyan azonosító, amely minden egyes vásárlást igazoló blokkon megtalálható a blokk alsó részén: „AP” betűkkel kezdődik, amelyet 9 karakter követ, ami számból és betűből is állhat (pl. AP123456789). Ezt a 9 karaktert kell a mezőbe beírni.

Mi az a nyugtaszám és hol találom?

A nyugtaszám egy olyan azonosító, amely minden egyes vásárlást igazoló blokkon megtalálható jellemzően az AP kód közelében. Az AP kód és a nyugtaszám együttesen teszi lehetővé a vásárlás egyedi beazonosítását.

Mit kell feltűntetni a vásárlás időpontjaként?

A vásárlás pontos időpontjának megadásához kattintson a vásárlás időpontja mezőbe és a megjelenő naptáron válassza ki a vásárlást igazoló blokkon szereplő naptári napot (hónap és nap) és a vásárlás idejét (óra és perc).

Kérjük őrizd meg a vásárlást igazoló bizonylatot a nyeremény átvételéhez.

Részvételi- és adatkezelési szabályzat

Részvételi- és adatkezelési szabályzat letöltése