A Herlitz Hungária Kft 1992-ben alakult meg a Herlitz kelet-európai terjeszkedésének első állomásaként. A kezdetben néhány fős vállalat az évek alatt a hazai papíráru, iroda- és írószerpiac meghatározó résztvevőjévé nőtte ki magát. 

Anyacégünk kínálatából választjuk ki folyamatosan azt a közel 1200 terméket, amely megfelel a magyar piac igényeinek. Minden évben egyedülálló Herlitz termékek kerülnek kifejlesztésre, melyeknél a megjelenés és a funkcionalitás találkozik. A Herlitz alkalmazottak bel- és külföldön kreativitással és kimagasló teljesítményével gondoskodnak arról, hogy Herlitz termékekkel öröm legyen a munka az irodában, iskolában, valamint, hogy szabadidős tevékenységek közben is jól érezzük magunkat. Az elvégzett munka elismeréseként a németországi végfelhasználóktól a Herlitz elnyerte az „évszázad márkája” címet is. 

A Herlitz név garanciája: divatos minőségi termékek hozzáadott értékekkel.

Partnereink naprakész tájékoztatását területi képviselőink, indoor sales csoportunk, valamint ügyfélszolgálatunk segíti, közvetlen kapcsolatot tartva megrendelőinkkel. Tudatosan törekszünk a megfelelő áruösszetétel, a piacképes árak és a gyors, pontos, illetve rugalmas kiszállítás biztosítására. 

herlitz logo 2007 150px