Leveles2

 A TÖKÉLETES KÍSÉRŐ:

ELEGÁNS ÉS KÖRNYZETBARÁT
sav2

EITGG voros haju csaj

Nyugodt lelkiismerettel szabadon dolgozni? A herlitz környezetbarát easy orga to go green termékeivel ez nem probléma! Mindegy, hogy füzetbox vagy gumismappa: az új PP rendszerezőeszközök nem csak a dokumentumok kifogástalan megjelenését garantálják, hanem gondoskodnak a környezeti egyensúlyról is a legalább 80%-ban újrahasznosított anyagok* felhasználásával készült termé-
kekkel.  

der Blaue Engel UZ 30a 07 3a594a7091

* a borító anyag vonatkozásábanLeveles2
TESZÜNK A KÖRNYEZETÉRT

Logo eco check 500 5862834566A fenntartható és környezetkímélő gyártásnak köszönhetően a herlitz easy orga to go green termékek egy része a legmegbízhatóbb környezetvédelmi címkével vannak ellátva: a Blauer Engel egy öko jelölés, ami nemzetközileg is különlegesen példaértékűnek és hitelesnek számít. Ráadásul minden termék Eco Check-címkével ellátott.
     Nutzen Button 3453d205f1          Sammeln Button 01 cc828113bd          Schreddern Button 01 4a1bbf2248          NeuesProdukt Button dc8b24b8ea
        Felhasználás                     Gyűjtés                        Aprítás                       Új termék      

orga osszegezve

MA MÉG EGY PALACK, HOLNAP
MÁR EGY HERLITZ TERMÉK.

sav2

Abb HerlitzFlasche ebf3c4c98e

 

  • A használt anyagok (újrahasznosított hulladék) újrafelhasználásának köszönhetően a herlitz easy orga to go green termékek legalább 80%-ban újrafelhasznált PP anyagokból* készülnek és a teljes termék újrahasznosítható a használat után.

  • A gyártási folyamat óvja a véges környezeti erőforrásokat, pl a kőolajat.

  • Az újrahasznosítási folyamat ellenére a PP nem veszíti el egyedülálló termékjellemzőit. Könnyű, rugalmas, lemosható, színtartó marad és ezáltal nem csak tökéletes társ a munkában, de környezetbarát is.

    * a borító anyag vonatkozásában

Leveles2
TERMÉKEK