still ausmalreise 01 HU

Pihenés és relaxáció idegen tájakon

A felnőtt színezés manapság nagyon elterjedt hobbi a fiatal nők körében. Méltán népszerű, hisz kreatív és meditatív kikapcsolódást nyújt, ráadásul pihentető és stresszoldó hatású. A világ különböző régiói inspirálták a Herlitz-et, hogy készítsen a fiatalok és idősek számára egy egyedi, pihentető utazást a Föld körül egy új színező formájában.

Pihentető, kreatív utazás a világ körül – egy álom, ami hamarosan mindenki számára elérhető lesz. A különféle motívumok, mint például elefántok Afrikából, kenguruk Ausztráliából vagy a Pisai ferde torony egyaránt vonzóak a felnőttek és a serdülők számára. A kínálatban számos inspiráló színező található könyv, blokk és füzet formájában, melyek mindegyike Németországban készült. A színezéshez a herlitz szortimentben színes ceruzák, melyek az árnyékolásban segítenek, és tűfilcek - az erőteljes kontrasztokhoz – állnak rendelkezésre.

Minden utazás más, minden kép egyedi, minden lapon egy régió található szerte a világból. A különleges, aprólékos rajzok, motívumuk, melyeket kizárólag a Herlitz számára, kézzel rajzolt a berlini művész, Christiane Bethge, aki egy világkörüli útra hívja Önt és várja, hogy életre keltse képeit. Ezek a művészileg kifinomult színező sablonok közepes nehézségi szintűek, így megfelel a színezéssel ismerkedőktől a színezés szerelmeseiig mindenkinek.