headline-pastel

A FINOM, STÍLUSOS MEGJELENÉS KEDVELŐINEKstill-pastell 01

Álomszép trendszínek:
Lila, menta, rózsaszínpastel yeah

A divatkövető tinik és a fiatal nők imádják a pasztel színeket – sőt a divatipar is tanúsítja, hogy a krémes, pasztel színek ebben a szezonban is dominálni fognak. Az új Pastel széria álomszép trendszínei: lila, menta, rózsaszín!

A kifutók világa által inspirált szemrevaló termékek nemcsak tökéletes segítői az iskolai életnek és az irodai hétköznapoknak, hanem divatos kiegészítői a fiatal hölgyek öltözetének is.

still-mybookflex

my.book flex jegyzetfüzet A4 és A5

A my.book flex egy új termék innováció a herlitz-től. Elemei – az erős, újrafelhasználható védőborító, a kivehető betétek, a rugalmas rögzítő és záró gumipántok – egymással kombinálhatóak, így mindenki összeállíthatja a saját ízlésének megfelelő füzetet.

 

 

still-gel-kugelschreiber

my.pen zselés golyóstoll

A zselés golyóstoll egy igazi talentum! Egyedülálló erőssége: szuper puha zselés tollbetét a zavartalan írásélményért, ami ráadásul még javítható is! A hibák minden tintajavítóval egy szempillantás alatt korrigálhatóak. Speciális javíthatósága és divatos megjelenése sztárrá teszi a tinik körében! Ergonomikus fogózónájának köszönhetően tökéletes választás jobb- és balkezesek számára egyaránt.

 

 

still-ringbuch 01

easy orga gyűrűskönyv A4

Az A4-es gyűrűskönyvvel a dokumentumok könnyen lapozhatóak útközben is. A feliratozható gerinc elősegíti a lefűzött dokumentumok átláthatóságát.

 

 

 

still-fuellhalter

my.pen töltőtoll

Ami ezzel a töltőtollal leírnak, az látható lesz! Az első osztályú tintatovábbítási rendszer megakadályozza a csúnya pacázást és a tinta beszáradását, a magas minőségű irídium hegy könnyedén siklik a papíron. Mindegy, hogy jobb- vagy balkezes: ez a töltőtoll mindig tökéletesen illeszkedik a kézbe. A hat divatos színkombináció garantálja a színpompás hétköznapokat.

 

 

still-sammelbox

Füzetbox A4

A füzetek és folyóiratok tárolása gyerekjáték ezzel a füzetboksszal. A stabil box 400 lap tárolására alkalmas, garantálja a dokumentumok optimális védelmét, a záró gumipánt pedig biztosítja a könnyű kezelhetőséget akár útközben is.